Floristkompaniet | Det finns växter och så finns det växter. Vi köper in en hel del växter av en rolig prick. En helt fantastisk dansk farbror vid namnet Jens. Ingen planta är den andra lik. Inte ens en plastkruka är den andra lik. Inte ens sorterna är den andra lik. Men det är just det som är fantastiskt. Blommor som är lika personliga och olika som vi människor. Det gillar vi.
Välkommen till Floristkompaniet!
Floristkompaniet
15535
single,single-post,postid-15535,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Det finns växter och så finns det växter. Vi köper in en hel del växter av en rolig prick. En helt fantastisk dansk farbror vid namnet Jens. Ingen planta är den andra lik. Inte ens en plastkruka är den andra lik. Inte ens sorterna är den andra lik. Men det är just det som är fantastiskt. Blommor som är lika personliga och olika som vi människor. Det gillar vi.

13392831_488646944667558_1873555153_n

11 jun Det finns växter och så finns det växter. Vi köper in en hel del växter av en rolig prick. En helt fantastisk dansk farbror vid namnet Jens. Ingen planta är den andra lik. Inte ens en plastkruka är den andra lik. Inte ens sorterna är den andra lik. Men det är just det som är fantastiskt. Blommor som är lika personliga och olika som vi människor. Det gillar vi.

Det finns växter och så finns det växter. Vi köper in en hel del växter av en rolig prick. En helt fantastisk dansk farbror vid namnet Jens. Ingen planta är den andra lik. Inte ens en plastkruka är den andra lik. Inte ens sorterna är den andra lik. Men det är just det som är fantastiskt. Blommor som är lika personliga och olika som vi människor.  Det gillar vi.
Posted by Instagrate to WordPress

No Comments

Post A Comment