Floristkompaniet | Just nu pågår förberedelserna till Singapore garden festival. Vår kära kollega @sofiedanielssonflorist är en av utställarna/tävlarna. Imorgon är sista förberedelsedagen och vi håller alla tummar vi kan! Foto: Sofie Danielsson Söhr
Välkommen till Floristkompaniet!
Floristkompaniet
15583
single,single-post,postid-15583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Just nu pågår förberedelserna till Singapore garden festival. Vår kära kollega @sofiedanielssonflorist är en av utställarna/tävlarna. Imorgon är sista förberedelsedagen och vi håller alla tummar vi kan! Foto: Sofie Danielsson Söhr

13721200_591433254362550_1342088394_n

20 jul Just nu pågår förberedelserna till Singapore garden festival. Vår kära kollega @sofiedanielssonflorist är en av utställarna/tävlarna. Imorgon är sista förberedelsedagen och vi håller alla tummar vi kan! Foto: Sofie Danielsson Söhr

Just nu pågår förberedelserna till Singapore garden festival. Vår kära kollega @sofiedanielssonflorist är en av utställarna/tävlarna. Imorgon är sista förberedelsedagen och vi håller alla tummar vi kan! Foto: Sofie Danielsson Söhr
Posted by Instagrate to WordPress

No Comments

Post A Comment