Floristkompaniet | Hallå alla ogifta kärlekspar där uti i stugorna. Kom till Skansen idag och gift er på årets bästa kärleksfest! Drop in bröllop på Skansen. Sofie och Sten hjälper er med dom mest fantastiska blommorna. Kärlek, blommor och solsken är det bästa som finns. Vi ses! #dropinbröllop #skansen #floristkompaniet
Välkommen till Floristkompaniet!
Floristkompaniet
16106
single,single-post,postid-16106,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Hallå alla ogifta kärlekspar där uti i stugorna. Kom till Skansen idag och gift er på årets bästa kärleksfest! Drop in bröllop på Skansen. Sofie och Sten hjälper er med dom mest fantastiska blommorna. Kärlek, blommor och solsken är det bästa som finns. Vi ses! #dropinbröllop #skansen #floristkompaniet

18809672_828525897312379_2422663482554974208_n

10 jun Hallå alla ogifta kärlekspar där uti i stugorna. Kom till Skansen idag och gift er på årets bästa kärleksfest! Drop in bröllop på Skansen. Sofie och Sten hjälper er med dom mest fantastiska blommorna. Kärlek, blommor och solsken är det bästa som finns. Vi ses! #dropinbröllop #skansen #floristkompaniet

Hallå alla ogifta kärlekspar där uti i stugorna. Kom till Skansen idag och gift er på årets bästa kärleksfest! Drop in bröllop på Skansen.  Sofie och Sten hjälper er med dom mest fantastiska blommorna.  Kärlek, blommor och solsken är det bästa som finns. Vi ses! #dropinbröllop #skansen #floristkompaniet
Posted by Instagrate to WordPress

No Comments

Post A Comment