Floristkompaniet | Idag den 8 mars, på Internationella Kvinnodagen, hyllar Interflora kvinnan genom att smycka kvinnliga statyer runt om i Sverige med blommor. Samtidigt riktar vi ljuset mot en obalans med för få kvinnor i det offentliga rummet då endast ca 10% av statyerna i landet är av kvinnligt kön. Initiativet blir även startskottet för Interfloras fond med målet att resa ytterligare en kvinnlig namngiven staty inom 3 år. Floristkompaniets Maria Lind har här hyllat kvinnorättskämpen Fredrika Bremer #thepowerofflowers #flowereffect
Välkommen till Floristkompaniet!
Floristkompaniet
16595
single,single-post,postid-16595,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Idag den 8 mars, på Internationella Kvinnodagen, hyllar Interflora kvinnan genom att smycka kvinnliga statyer runt om i Sverige med blommor. Samtidigt riktar vi ljuset mot en obalans med för få kvinnor i det offentliga rummet då endast ca 10% av statyerna i landet är av kvinnligt kön. Initiativet blir även startskottet för Interfloras fond med målet att resa ytterligare en kvinnlig namngiven staty inom 3 år. Floristkompaniets Maria Lind har här hyllat kvinnorättskämpen Fredrika Bremer #thepowerofflowers #flowereffect

28427256_1742454305811262_4562379630660550656_n

08 mar Idag den 8 mars, på Internationella Kvinnodagen, hyllar Interflora kvinnan genom att smycka kvinnliga statyer runt om i Sverige med blommor. Samtidigt riktar vi ljuset mot en obalans med för få kvinnor i det offentliga rummet då endast ca 10% av statyerna i landet är av kvinnligt kön. Initiativet blir även startskottet för Interfloras fond med målet att resa ytterligare en kvinnlig namngiven staty inom 3 år. Floristkompaniets Maria Lind har här hyllat kvinnorättskämpen Fredrika Bremer #thepowerofflowers #flowereffect

Idag den 8 mars, på Internationella Kvinnodagen, hyllar Interflora kvinnan genom att smycka kvinnliga statyer runt om i Sverige med blommor. Samtidigt riktar vi ljuset mot en obalans med för få kvinnor i det offentliga rummet då endast ca 10% av statyerna i landet är av kvinnligt kön. Initiativet blir även startskottet för Interfloras fond med målet att resa ytterligare en kvinnlig namngiven staty inom 3 år. Floristkompaniets Maria Lind har här hyllat kvinnorättskämpen Fredrika Bremer #thepowerofflowers #flowereffect
Posted by Instagrate to WordPress

No Comments

Post A Comment