Floristkompaniet | På en brant bergsluttning i San Remo bor en mycket speciell men helt fantastisk man. Han brygger öl, har ett tiotal gröna ormar i sina terrarier och odlar dom mest underbara luktärtor. En spännande blandning som gör dessa skönheter ännu skönare. Vi har idag fått säsongens första leverans från hans odling.
Välkommen till Floristkompaniet!
Floristkompaniet
17200
single,single-post,postid-17200,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

På en brant bergsluttning i San Remo bor en mycket speciell men helt fantastisk man. Han brygger öl, har ett tiotal gröna ormar i sina terrarier och odlar dom mest underbara luktärtor. En spännande blandning som gör dessa skönheter ännu skönare. Vi har idag fått säsongens första leverans från hans odling.

07 jan På en brant bergsluttning i San Remo bor en mycket speciell men helt fantastisk man. Han brygger öl, har ett tiotal gröna ormar i sina terrarier och odlar dom mest underbara luktärtor. En spännande blandning som gör dessa skönheter ännu skönare. Vi har idag fått säsongens första leverans från hans odling.

På en brant bergsluttning i San Remo bor en mycket speciell men helt fantastisk man. Han brygger öl, har ett tiotal gröna ormar i sina terrarier och odlar dom mest underbara luktärtor. En spännande blandning som gör dessa skönheter ännu skönare. Vi har idag fått säsongens första leverans från hans odling.
Posted by Instagrate to WordPress

No Comments

Post A Comment