Floristkompaniet | Nu är VM över. Det räckte tyvärr inte hela vägen fram för Sofie. Hon har skapat fantastiska tävlingsarbeten och vi är otroligt stolta.Vi säger grattis till Bart Hassam från Australien som är vår nya världsmästare.Foto: Louisa Blomstrand, Interflora
Välkommen till Floristkompaniet!
Floristkompaniet
17268
single,single-post,postid-17268,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Nu är VM över. Det räckte tyvärr inte hela vägen fram för Sofie. Hon har skapat fantastiska tävlingsarbeten och vi är otroligt stolta.Vi säger grattis till Bart Hassam från Australien som är vår nya världsmästare.Foto: Louisa Blomstrand, Interflora

04 mar Nu är VM över. Det räckte tyvärr inte hela vägen fram för Sofie. Hon har skapat fantastiska tävlingsarbeten och vi är otroligt stolta.Vi säger grattis till Bart Hassam från Australien som är vår nya världsmästare.Foto: Louisa Blomstrand, Interflora

Nu är VM över. Det räckte tyvärr inte hela vägen fram för Sofie. Hon har skapat fantastiska tävlingsarbeten och vi är otroligt stolta.Vi säger grattis till Bart Hassam från Australien som är vår nya världsmästare.Foto: Louisa Blomstrand, Interflora
Posted by Instagrate to WordPress

No Comments

Post A Comment