Floristkompaniet | Ännu en staty har smyckats idag! Jenny Lind har dekorerats av Maria Malmsjö.Grattis alla kvinnor på Internationella kvinnodagen. Idag går 20% av försäljningen på Interflora.se till The Power of Flower Fund med målet att resa ytterligare en kvinnlig staty 2021
Välkommen till Floristkompaniet!
Floristkompaniet
17276
single,single-post,postid-17276,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Ännu en staty har smyckats idag! Jenny Lind har dekorerats av Maria Malmsjö.Grattis alla kvinnor på Internationella kvinnodagen. Idag går 20% av försäljningen på Interflora.se till The Power of Flower Fund med målet att resa ytterligare en kvinnlig staty 2021

08 mar Ännu en staty har smyckats idag! Jenny Lind har dekorerats av Maria Malmsjö.Grattis alla kvinnor på Internationella kvinnodagen. Idag går 20% av försäljningen på Interflora.se till The Power of Flower Fund med målet att resa ytterligare en kvinnlig staty 2021

Ännu en staty har smyckats idag! Jenny Lind har dekorerats av Maria Malmsjö.Grattis alla kvinnor på Internationella kvinnodagen. Idag går 20% av försäljningen på Interflora.se till The Power of Flower Fund med målet att resa ytterligare en kvinnlig staty 2021
Posted by Instagrate to WordPress

No Comments

Post A Comment