Floristkompaniet | Grattis alla kvinnor!Idag på Internationella kvinnodagen har interflora gett uppdraget till florister runt om i landet att lyfta kvinnan igenom att smycka kvinnliga statyer. Endast ett fåtal av Sveriges statyer föreställer kvinnor. Idag går 20% av försäljningen på interflora.se till The Power of Flower Fund med målet att resa ytterligare en kvinnlig staty 2021 Här ser ni Astrid Lindgrens blommor utanför Junibacken av Floristkompaniets Malin Munter
Välkommen till Floristkompaniet!
Floristkompaniet
17274
single,single-post,postid-17274,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Grattis alla kvinnor!Idag på Internationella kvinnodagen har interflora gett uppdraget till florister runt om i landet att lyfta kvinnan igenom att smycka kvinnliga statyer. Endast ett fåtal av Sveriges statyer föreställer kvinnor. Idag går 20% av försäljningen på interflora.se till The Power of Flower Fund med målet att resa ytterligare en kvinnlig staty 2021 Här ser ni Astrid Lindgrens blommor utanför Junibacken av Floristkompaniets Malin Munter

08 mar Grattis alla kvinnor!Idag på Internationella kvinnodagen har interflora gett uppdraget till florister runt om i landet att lyfta kvinnan igenom att smycka kvinnliga statyer. Endast ett fåtal av Sveriges statyer föreställer kvinnor. Idag går 20% av försäljningen på interflora.se till The Power of Flower Fund med målet att resa ytterligare en kvinnlig staty 2021 Här ser ni Astrid Lindgrens blommor utanför Junibacken av Floristkompaniets Malin Munter

Grattis alla kvinnor!Idag på Internationella kvinnodagen har interflora gett uppdraget till florister runt om i landet att lyfta kvinnan igenom att smycka kvinnliga statyer. Endast ett fåtal av Sveriges statyer föreställer kvinnor. Idag går 20% av försäljningen på interflora.se till The Power of Flower Fund med målet att resa ytterligare en kvinnlig staty 2021  Här ser ni Astrid Lindgrens blommor utanför Junibacken av Floristkompaniets Malin Munter
Posted by Instagrate to WordPress

No Comments

Post A Comment