Floristkompaniet | Idag visade vi brudbuketter i nyhetsmorgon. Två saker vi tror på i år är mer färg och torkade inslag. Om ett år vet vi om vi hade rätt. Njut av blommorna och kärleken. Missade ni inslagen så ligger det på tv4play i eftermiddag.
Välkommen till Floristkompaniet!
Floristkompaniet
17292
single,single-post,postid-17292,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Idag visade vi brudbuketter i nyhetsmorgon. Två saker vi tror på i år är mer färg och torkade inslag. Om ett år vet vi om vi hade rätt. Njut av blommorna och kärleken. Missade ni inslagen så ligger det på tv4play i eftermiddag.

17 mar Idag visade vi brudbuketter i nyhetsmorgon. Två saker vi tror på i år är mer färg och torkade inslag. Om ett år vet vi om vi hade rätt. Njut av blommorna och kärleken. Missade ni inslagen så ligger det på tv4play i eftermiddag.

Idag visade vi brudbuketter i nyhetsmorgon. Två saker vi tror på i år är mer färg och torkade inslag. Om ett år vet vi om vi hade rätt. Njut av blommorna och kärleken.  Missade ni inslagen så ligger det på tv4play i eftermiddag.
Posted by Instagrate to WordPress

No Comments

Post A Comment