Floristkompaniet | Vill du lära dig binda en härlig prunkande vårbukett av Johan Munter, Floristkompaniet. Den 28/3 mellan 18.30-20.30 blir det en inspirerande kväll i butiken på hotell Diplomat.Priset är 800:- och givetvis ingår ett glas champange och blommor till din egen bukett. Tänk vad stolt du kommer vara när du vandrar hem med ditt egna mästerverk. Anmälan görs till butiken på hotel Diplomat. Hoppas vi ses
Välkommen till Floristkompaniet!
Floristkompaniet
17296
single,single-post,postid-17296,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Vill du lära dig binda en härlig prunkande vårbukett av Johan Munter, Floristkompaniet. Den 28/3 mellan 18.30-20.30 blir det en inspirerande kväll i butiken på hotell Diplomat.Priset är 800:- och givetvis ingår ett glas champange och blommor till din egen bukett. Tänk vad stolt du kommer vara när du vandrar hem med ditt egna mästerverk. Anmälan görs till butiken på hotel Diplomat. Hoppas vi ses

19 mar Vill du lära dig binda en härlig prunkande vårbukett av Johan Munter, Floristkompaniet. Den 28/3 mellan 18.30-20.30 blir det en inspirerande kväll i butiken på hotell Diplomat.Priset är 800:- och givetvis ingår ett glas champange och blommor till din egen bukett. Tänk vad stolt du kommer vara när du vandrar hem med ditt egna mästerverk. Anmälan görs till butiken på hotel Diplomat. Hoppas vi ses

Vill du lära dig binda en härlig prunkande vårbukett av Johan Munter, Floristkompaniet. Den 28/3 mellan 18.30-20.30 blir det en inspirerande kväll i butiken på hotell Diplomat.Priset är 800:- och givetvis ingår ett glas champange och blommor till din egen bukett. Tänk vad stolt du kommer vara när du vandrar hem med ditt egna mästerverk. Anmälan görs till butiken på hotel Diplomat. Hoppas vi ses
Posted by Instagrate to WordPress

No Comments

Post A Comment