Floristkompaniet | Idag på internationella kvinnodagen har Interflora tagit initiativet till att dekorera alla namngivna kvinnliga statyer i Sverige. Floristkompaniets Carola Fogelberg har gjort denna fantastiska blomstersjal till underbara Margareta Krook
Välkommen till Floristkompaniet!
Floristkompaniet
17647
single,single-post,postid-17647,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Idag på internationella kvinnodagen har Interflora tagit initiativet till att dekorera alla namngivna kvinnliga statyer i Sverige. Floristkompaniets Carola Fogelberg har gjort denna fantastiska blomstersjal till underbara Margareta Krook

08 mar Idag på internationella kvinnodagen har Interflora tagit initiativet till att dekorera alla namngivna kvinnliga statyer i Sverige. Floristkompaniets Carola Fogelberg har gjort denna fantastiska blomstersjal till underbara Margareta Krook

Idag på internationella kvinnodagen har Interflora tagit initiativet till att dekorera alla namngivna kvinnliga statyer i Sverige. Floristkompaniets Carola Fogelberg har gjort denna fantastiska blomstersjal till underbara Margareta Krook
Posted by Instagrate to WordPress

No Comments

Post A Comment