Floristkompaniet | Igår var det internationella kvinnodagen. Interflora tog för tredje året initiativet till att dekorera alla namngivna kvinnliga statyer i Sverige. Floristkompaniets Maria Lind har gjort denna fina dekorering av Jenny Linds staty på Djurgården
Välkommen till Floristkompaniet!
Floristkompaniet
17649
single,single-post,postid-17649,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Igår var det internationella kvinnodagen. Interflora tog för tredje året initiativet till att dekorera alla namngivna kvinnliga statyer i Sverige. Floristkompaniets Maria Lind har gjort denna fina dekorering av Jenny Linds staty på Djurgården

09 mar Igår var det internationella kvinnodagen. Interflora tog för tredje året initiativet till att dekorera alla namngivna kvinnliga statyer i Sverige. Floristkompaniets Maria Lind har gjort denna fina dekorering av Jenny Linds staty på Djurgården

Igår var det internationella kvinnodagen. Interflora tog för tredje året initiativet till att dekorera alla namngivna kvinnliga statyer i Sverige. Floristkompaniets Maria Lind har gjort denna fina dekorering av Jenny Linds staty på Djurgården
Posted by Instagrate to WordPress

No Comments

Post A Comment