Floristkompaniet | Det finns träd och så finns det träd. Ginkgon symboliserar så mycket av vad vi behöver just nu. Hopp, fred, återhämtningsförmåga och generositet. Det anses vårdande och helande. Världens äldsta träd, i många länder heligt, står stadigt när det blåser – har överlevt både Istid och Hiroshima. Vi har tagit in ett parti av dessa levande fossiler för att vi tillsammans ska kunna sprida hoppet om återhämtningsförmågan. Vem vill du sända en Ginkgo – att vårda?08-6781419Fri leverans i innerstockholm.Gingkoträd i lerkruka 295kr.
Välkommen till Floristkompaniet!
Floristkompaniet
17675
single,single-post,postid-17675,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Det finns träd och så finns det träd. Ginkgon symboliserar så mycket av vad vi behöver just nu. Hopp, fred, återhämtningsförmåga och generositet. Det anses vårdande och helande. Världens äldsta träd, i många länder heligt, står stadigt när det blåser – har överlevt både Istid och Hiroshima. Vi har tagit in ett parti av dessa levande fossiler för att vi tillsammans ska kunna sprida hoppet om återhämtningsförmågan. Vem vill du sända en Ginkgo – att vårda?08-6781419Fri leverans i innerstockholm.Gingkoträd i lerkruka 295kr.

03 apr Det finns träd och så finns det träd. Ginkgon symboliserar så mycket av vad vi behöver just nu. Hopp, fred, återhämtningsförmåga och generositet. Det anses vårdande och helande. Världens äldsta träd, i många länder heligt, står stadigt när det blåser – har överlevt både Istid och Hiroshima. Vi har tagit in ett parti av dessa levande fossiler för att vi tillsammans ska kunna sprida hoppet om återhämtningsförmågan. Vem vill du sända en Ginkgo – att vårda?08-6781419Fri leverans i innerstockholm.Gingkoträd i lerkruka 295kr.

Det finns träd och så finns det träd. Ginkgon symboliserar så mycket av vad vi behöver just nu. Hopp, fred, återhämtningsförmåga och generositet. Det anses vårdande och helande. Världens äldsta träd, i många länder heligt, står stadigt när det blåser - har överlevt både Istid och Hiroshima. Vi har tagit in ett parti av dessa levande fossiler för att vi tillsammans ska kunna sprida hoppet om återhämtningsförmågan. Vem vill du sända en Ginkgo - att vårda?08-6781419Fri leverans i innerstockholm.Gingkoträd i lerkruka 295kr.
Posted by Instagrate to WordPress

No Comments

Post A Comment