Floristkompaniet | Tack för en helt underbar vecka. Imorgon har vi stängt men öppnar åter igen på påskafton. Öppet mellan 10-16.För er som inte riktigt kan promenera till oss så kan ni självklart ringa och få blommor budat till er. Eller så tittar ni på Nyhetsmorgon lördag. Där ger Johan massa härlig påskinspiration.Hoppas ni alla får en underbar påsk
Välkommen till Floristkompaniet!
Floristkompaniet
17679
single,single-post,postid-17679,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Tack för en helt underbar vecka. Imorgon har vi stängt men öppnar åter igen på påskafton. Öppet mellan 10-16.För er som inte riktigt kan promenera till oss så kan ni självklart ringa och få blommor budat till er. Eller så tittar ni på Nyhetsmorgon lördag. Där ger Johan massa härlig påskinspiration.Hoppas ni alla får en underbar påsk

09 apr Tack för en helt underbar vecka. Imorgon har vi stängt men öppnar åter igen på påskafton. Öppet mellan 10-16.För er som inte riktigt kan promenera till oss så kan ni självklart ringa och få blommor budat till er. Eller så tittar ni på Nyhetsmorgon lördag. Där ger Johan massa härlig påskinspiration.Hoppas ni alla får en underbar påsk

Tack för en helt underbar vecka. Imorgon har vi stängt men öppnar åter igen på påskafton. Öppet mellan 10-16.För er som inte riktigt kan promenera till oss så kan ni självklart ringa och få blommor budat till er. Eller så tittar ni på Nyhetsmorgon lördag. Där ger Johan massa härlig påskinspiration.Hoppas ni alla får en underbar påsk
Posted by Instagrate to WordPress

No Comments

Post A Comment