Floristkompaniet | företag
Välkommen till Floristkompaniet!
Floristkompaniet
13383
page,page-id-13383,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Företag

Utöver våra samarbetspartners som vi varje vecka besöker har vi flera hundra företag som har startat ett konto hos oss och som kan beställa och fakturera på ett smidigt sätt. Med ett personligt och nära samarbete kan vi leverera precis det företaget önskar. Vi har inget krav på leverans, utan levererar blommorna till vilken plats man kommer överens om. Ingen beställning är för stor eller för liten för oss. Kontakta oss för mer information!

lolabukett3

Tillsammans skapar vi goda resultat genom hållbar kommunikation!

Vi har ett nära samarbete med cirka 50 företag som vi varje vecka tillgodoser med fräscha vackra blommor. Till en företagsmiljö, hotellobby, butik eller restaurang.  Blommorna lyfter helhetskänslan och väcker folks uppmärksamhet. Ett rum utan blommor är ett rum utan känslor.

Vi levererar det ni önskar!

Utöver våra samarbetspartners som vi varje vecka besöker har vi flera hundra företag som har startat ett konto hos oss och som kan beställa och fakturera på ett smidigt sätt. Med ett personligt och nära samarbete kan vi leverera precis det företaget önskar. Vi har inget krav på leverans, utan levererar blommorna till vilken plats man kommer överens om.

Företagskund!

Starta konto hos oss

Smidig fakturering

Vi tillgodoser dina önskemål med fräscha, vackra blommor

Du bestämmer vart du vill ha dina blommor levererade

Alla beställningar är Välkomna - Stora som små!

12749871_962852340475653_89851207_n
INGEN BESTÄLLNING ÄR FÖR STOR ELLER FÖR LITEN FÖR OSS. BLI FÖRETAGSKUND IDAG!